2009-02-11 15:13:59• hírek • Szatmar.ro

A Dinamo Moszkvában folytatja Ropotan

A Dinamo válogatott középpályása aláírta szerződését a moszkvai Dinamóval.

Adrian Ropotan kedd este aláírta új szerződését, amellyel eldőlt, hogy a középpályás a Dinamo csapatától a Dinamo együtteséhez igazol. Ám, míg előző Bukarestben, utóbbi Moszkvában székel.

 

Ropotan az ősszel keltette fel a moszkvai klub figyelmét és a bajnoki szünetben a sajtó többször is kész tényként kezelte a klubváltását, ám az mégsem akart összejönni. Kedden aztán végre megállapodott egymással a két csapat, így a bukarestiek három millió euró fejében elengedték a 23 éves védekező középpályást, aki négy éves szerződést írt alá a tavaly az orosz bajnokságban a harmadik helyen végző Dinamóhoz.

A Grúzia ellen a válogatottban bemutatkozó futballista ősszel részt vehet a Bajnokok Ligája selejtezőjében új csapatával, ahol évi 250.000 euró lesz a fizetése.

Ropotan a Dinamo mezére cserelheti a Dinamo mezét

Ropotan utódja a bukaresti piros-fehéreknél vélhetően a a szenegáli Papa Malick Ba lesz. A nyolcszoros válogatott középpályás 2005 és 2008 között a svájci bajnok Basel csapatát erősítette, ám a nyáron lejáró szerződését nem újították meg, és mivel azóta semmilyen csapatban sem szerepelt, ingyen igazolható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: